• Behandla dina hemorrojder med tabletter
Fri fraktFrakt & Leverans


Frakt och leverans

Vi levererar till adresser inom Sverige. Tillgängliga fraktsätt för din order genereras utifrån det postnummer du anger innan du går vidare i kassan. 

Alternativen som dyker upp rangordnas efter faktorer såsom stopptid för utleverans, uppskattad leveranstid, ordervärde samt lagerstatus.


PostNord

• 1-2 vardagar

• Kräver en folkbokföringsadress alternativt korrekt c/o adress

• Leverans till din adress eller  utlämningsställe

Din beställning skickas som varubrev eller postpaket beroende på paketets vikt och storlek. Varubrev levereras i största möjliga mån till din brevlåda. 

Vi har tyvärr inte möjlighet att styra hur ett varubrev levereras (brevlåda eller utlämningsställe), det är en bedömning som görs av PostNord.


Hos ombudet

Har du fått brev-avi så ta med avin samt din legitimation till ombudet.

Tänk på att du alltid ska kunna visa legitimation vid uthämtning av paket. Det är endast personen vars namn står på  paketet som får hämta ut det hos ombudet.

Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för frakt och hantering om paketet ej hämtas ut. Kostnaden för detta är 50 kr eller 100 kr beroende på paketets vikt. Observera därför att om du ångrar ett köp det löna sig att kontakta oss.


Leveransförsening

Det kan hända att leveranstiderna förlängs om oförutsedda förseningar uppstår längs vägen.

Till vissa delar av Norrland samt Gotland levererar PostNord med en eller ett par dagars